Jual Top Rotan Patio Taman Taman Ayun Ayun

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk 

Barang No.

YFL-S872G

Ukuranna

280 * 120 * 260 cm

Katerangan

Korsi goyang disetél pikeun 4 jalma

(PE rotan + bingkai aluminium kalayan kelambu)

Aplikasi

Luar, Taman, Hotel, Kebon, Tangkuban Parahu sareng sajabina.

Fitur

Korsi goyang

● Desain Husus: korsi performa puter kalayan kamampuan goyang hipu. Saté sofa outdoor aya korsi anu jero, tambahan jero, nyiptakeun kanyamanan anu unggul. Sofa gerak lengkep masihan anjeun raos pikaresepeun sareng nyaman

● Ukuran umum: Korsi Ayun Ayun: 280 * 120 * 260 cm

● Acara: Cocog pikeun rohangan luar ruangan kaasup yard, teras, kebon, emper, balkon atanapi di jero rohangan upami anjeun hoyong. Ngarasakeun tuang, midangkeun atanapi mandi matahari sareng réréncangan atanapi kulawarga dina set ieu. Karat sareng tahan cuaca. Sampurna pikeun kagiatan outdoor

● Bahan: Bubuk dilapis pigura baja stabil, karat sareng tahan cuaca. Sadaya anyaman PE tahan cuaca. Bantalan korsi jero anu gancang-garing ditutupan ku lawon poliéster dipintal kinerja tinggi anu ngamungkinkeun daya tahan anu hadé sareng warna dina sagala jinis suhunan luar. Top méja kaca anu stabil sareng rusak-buktina

● Majelis & Pangropéa: Gampang dirakit sareng petunjuk anu jelas sareng sadaya asesoris anu diperyogikeun kalebet.

Ngagantungkeun Kursi Ayun

Korsi ayun goyang khusus nyetél sampurna nyiptakeun wanda pikeun paguneman anu hadé sareng tuang ala cafe. Pilihan idéal pikeun hiburan di luar ruangan, sapertos kebon, emper atanapi halaman. Pola anyaman rotan nyiptakeun gaya modél sareng ngagabung dina pamandangan sakurilingna. Set korsi ieu bakal ngajantenkeun lingkungan santai anu pikaresepeun dimana anjeun tiasa néwak babaturan atanapi kulawarga ngeunaan kopi atanapi anggur. Sadaya bahan dirawat pikeun nolak hawa, karat sareng luntur sapanjang taun.

● Kualitas luhur sareng anyar

● Desain korsi dipaténkeun

● Kuat sareng awét

● Wicker pe tahan cuaca & awét

● Sampurna pikeun panggunaan luar sareng jero ruangan

● Majelis saderhana diperyogikeun sareng sadaya pakakas anu kalebet

● Desain khusus kanggo 4 jalmi

● Kalayan Meja gaduh téh atanapi kopi

Gambar Detil

7

  • Saméméhna:
  • Teras:

  •