Super Stylish Double Top Beusi Luar Gazebo YFL-709C

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk 

Barang No.

YFL-709C

Ukuranna

Dia430

Katerangan

DPR Gazebo Sun House sareng Double Top

Jenis

Garasi, Kanopi & Carports

Bahan Utama

Papan PC buleud sareng tenda beusi tempa

Usum

Sadayana musim

● Gazebo lega ieu kalayan detail anu indah, dekoratif bakal ngajantenkeun tambahan elegan pikeun ruang tamu luar anjeun

● Samentawis éta, éta bakal ngajagi kulawarga sareng tamu anjeun tiis sareng ngiuhan nalika cerah

● Kanopi anu diluncurkeun bakal ngajagaan sinar matahari sareng hujan tina ngarusak kagiatan kulawarga, barbecue, piknik soré, sareng pésta ulang taun

● Kémah pésta ngagaduhan konstruksi beusi anu kokoh kalayan detail anu indah, hiasan sareng hateup poliéster

● Kanopi parantos nguatkeun ujung sareng cangkéng sareng pengikat loop anu ngajantenkeun gampang dipasang dina pigura gazebo

Permannet Polikarbonat Top

Ganda hardtop gazebo ngagaduhan tilu lapisan panyalindungan-ngamungkinkeun sinar panonpoé pikeun nyaring sanaos sareng ngirangan panas, anti UV-block 99% sinar ngabahayakeun UV, LENGKAP RESISTAN-sadaya-cuaca anggo

Pigura Aluminium

Pigura karat tahan palapis bubuk karat-bubuk coated, kait gampang dipasang sareng dibongkar

Struktur stabil

Suku sareng liang sareng patok taneuh pikeun stabilitas tambihan, 4 juru dikuatkeun pikeun daya tahan tambahan

Spasi Anu Sasaasa ageung

Gazebo luar ngagaduhan ukuran anu saé ngamungkinkeun kulawarga sareng réréncangan anjeun tiasa ngaraosan hirup dina waktos anu saé

Dilegakeun ruang tamu anjeun ku ngalih ka jero rohangan di luar pikeun nyiptakeun oase akhir-dinten éta tempat anu sampurna pikeun ngahibur kulawarga sareng babaturan. Iron Gazebo Sun House ieu nyiptakeun setting luar anu sampurna. Ngarasakeun tempat anu katutup di luar handapeun kanopi luar anu tahan cuaca didukung ku kerangka baja bubuk-dilapis karat. Hateup dua tingkat pikeun aliran udara anu raos. Anggo rak porsi anu tiasa dilereskeun pikeun nyimpen inuman anu siap. Ngagantungkeun karinjang kembang musiman karesep anjeun tina kait anu disayogikeun pikeun suasana tambahan. Ngagedekeun faktor wow ku ngagantungkeun lampu gantung tina kait siling anu dilebetkeun pikeun lampu fungsional sareng desain tinggi. Kalayan langsung-maju, pitunjuk perakitan anu gampang dituturkeun anjeun bakal sayah di ruang keluarga luar favorit anjeun anu gancang dina waktos anu sanés.

Babasan

Dua ukuran tiasa janten pilihan:

Model YFL-G709C, Dia430 sareng modél YFL-G704C, Dia nyaéta 360

Di sagigireun éta, sadayana tiasa cocog sareng papan lantai atanapi tanpa éta. Éta gumantung ka Palanggan.

Gambar Detil

YFL-G709 (1)
YFL-G709 (4)
YFL-G709 (2)
YFL-G709 (3)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  •