Sun House Gazebo sareng Geser Lawang YFL-3092B

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk 

Barang No. YFL-3092B sareng YFL-3092E
Ukuranna 300 * 400cm atanapi 360 * 500cm
Katerangan Galvanized Gazebo Sun House sareng Pintu Geser
Aplikasi Kebon, Taman, Patio, Pantai, Rooftop
Kasempetan Kémping, Wisata, Pésta
Usum Sadayana musim

PURPLE LEAF Hardtop Gazebo

Spésifikasi & Fitur

Desain minimalis modéren

Pigura aluminium dilapis bubuk

Hateup baja galvanis lapisan dua kali

Desain Gutter Cai Unik

Tirai anti UV

Jaring ritsleting

Pigura Aluminium Rustproof

Pigura na didamel tina awét, aluminium tahan karat kalayan bubuk dilapis bubuk anu bakal tahan mangtaun-taun. Ieu bakal janten tempat anu saé pikeun nyéépkeun waktos sareng kulawarga sareng réréncangan kanggo ngadahar camilan, ngobrol, sareng nyiptakeun kenangan anu awét.

Desain Tope Ganda

Puncak dobel anu ngagaduhan ventilasi nyayogikeun sinar tina sinar UV anu ngabahayakeun bari desain anu unik ngamungkinkeun angin nembus. Éta tiasa sabar suhu usum panas tinggi sareng tahan sinar UV, nyayogikeun anjeun seueur tempat teduh pikeun kasenangan.

Desain Gutter Cai Unik

Desain talang cai anu unik ngamungkinkeun cai hujan ngalir tina ujung pigura luhur kana tihang teras kana taneuh. Ngurangan kaributan sareng hariwang nalika usum hujan. Desain sasar manjangan umur gazebo sareng ngajaga gazebo luhur keras dina kaayaan anu saé.

Hateup Baja Galvanis

Puncak logam teuas éndah tibatan kaén normal atanapi bahan polikarbonat. Pilihan sampurna pikeun rapat kulawarga sareng sobat, pesta tuangeun sareng upacara kawinan. Bandingkeun sareng luhur lemes tradisional, hateup jenis ieu cekap kuat pikeun nahan salju anu beurat sareng nawiskeun stabilitas anu teu kaélang dina kaayaan anu bayuhyuh.

Galvanized Gazebo Sun House mangrupikeun tambahan anu sampurna pikeun hiasan buruan anjeun. Éta nawiskeun tempat teduh anu ageung sareng masihan panyalindungan ageung anu épéktip tina cahaya caang, sinar panonpoé sareng panas anu karasa. Hébat tahan kaayaan cuaca kusabab hateup waja galvanis. Jaringan sareng langsir tiasa ngajagi privasi ker sareng ngamungkinkeun anjeun ngaraosan hiburan luar sareng kulawarga sareng réréncangan. Gazebo ieu pasti bakal ngajantenkeun kesan abadi ka sémah anjeun nalika aranjeunna ngaraos luncur luncuran anu luhur.

Fungsi Sampul Sampurna

Gazebo disertakeun ku panto ngageser anu henteu ngan ukur nambihan rohangan pribadi tapi ogé nyayogikeun perlindungan ti panonpoé. Naha anjeun hosting piknik sareng pésta, atanapi hoyong tampilan anyar pikeun kebon anjeun atanapi halaman, gazebo ieu mangrupikeun tambahan anu sampurna pikeun dimana waé. lengkep katutup, terserah anjeun!

Gambar Detil

11
22
33
44
55
66
77
88
99
1010

  • Saméméhna:
  • Teras:

  •