Korsi Ayun Ngagantung Endog Rotan

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk 

Barang No.

YFL-F015D

Ukuranna

95 * 198 cm

Katerangan

Rotan pe + Beusi

Aplikasi

Kantor Bumi, Ruang Keluarga, Kamar Tidur, Luar, Hotel sareng sajabina.

Kasempetan

Kémping, Wisata, Pésta

Usum

Sadaya musim di Luar sareng Di jero ruangan

● Korsi ayun endog didamel nganggo résin poliétilén résin kualitas luhur dibungkus kerangka baja anu kuat. Ergonomic melengkung pertengahan tonggong sampurna ngadukung awak anjeun, ngajantenkeun anjeun resep cahaya panonpoe sareng hawa haneut

● Stand diwangun tina rangka waja anu kokoh, ngamungkinkeun anjeun ayun aman. Pigura nangtung bubuk-dilapis pikeun panggunaan awét

● Bantal korsi sareng bantal bantalan bantosan didamel tina bahan poliéster 100% sareng inti serat féstésif, éta ngajantenkeun awak anjeun raoseun sareng raoseun

Kalayan rarancang saderhana sareng modéren, korsi keranjang gantung anyaman luar pas pikeun kolam renang outdoor, kebon, emper, balkon, halaman tukang, dek, ogé cocog pikeun dianggo di jero ruangan

Korsi Ayun Gantung Ayun Gantung Anjeun Hoyong Ruangan Salami Salamina

Korsi Ayun Gantung Ayun Ayun mangrupikeun Standar Emas pikeun Pakéan Luar Ruangan Anu Paling Panjang. Desain X Asak X Tiasa Nyegah Éta tina Ngabuburit. Lemes tapi Kuat perasaan perasaan Sintétik Rotan ngagem langkung saé tibatan Rotan Alam. Cocog pikeun Pamakéan Ruangan & Dina Ruangan. Bersantai ku Kursi Ayun Wicker Ayun luang ieu!

Éta penting pisan pikeun nyiptakeun oasis luar anjeun naha éta halaman rumput anjeun, taman, kampus atanapi ruang pantai. Samet méwah ieu bakal ngalengkepan oasis outdoor anjeun, dimana deui meureun. Korsi ayun hadir sareng bantal anu tiasa dihirup lemes, desain anyaman OX Eye anyaman, Gaya anu teu lami sareng desain anu saé nyayogikeun tempat anu idéal pikeun dibaca, tilem, atanapi ngan ukur sakedap waktos nyalira.

● Bahan Rotan: UV dijagaan poliétilén résin anyaman

● Bahan Bantal: Lawon Poliésistis UV Tahan

● Bahan Stand: Beusi Ku PE Rotan

● Pamasangan korsi ayun gantung tiasa réngsé ku hiji jalma


  • Saméméhna:
  • Teras:

  •