Warta Industri

  • Ngan dina waktos usum panas: mérek mébel méwah outdoor anu dipikacinta ku Martha Stewart diluncurkeun di Australia Dinten - sareng potongan-potonganna 'diwangun awét salamina'

    Merek mébel luar anu dipikacinta ku Martha Stewart parantos badarat di Australia Merk AS Outer parantos ngalegaan sacara internasional, ngajantenkeun perhentian kahijina Down Under The koleksi kalebet sofa anyaman, korsi sareng simbut 'tameng bug' Pembeli tiasa ngaharepkeun potongan kerajinan tangan anu diwangun ...
    Maca deui
  • Jati sareng ruang keluarga: Naon anu trending pikeun 2021

    POINT HIGH, NC - Volume panilitian ilmiah ngabuktikeun manpaat kaséhatan fisik sareng méntal nyéépkeun waktos di alam. Sareng, nalika pandemi COVID-19 ngajagaan mayoritas jalma di bumi salami sataun katukang, 90 persén urang Amérika anu ngagaduhan ruang keluarga di luar parantos nyandak kauntungan anu langkung ageung ...
    Maca deui
  • CEDC milarian hibah $ 100K kanggo parabot makan di luar

    CUMBERLAND - Pejabat kota milarian hibah $ 100,000 pikeun ngabantosan pamilik réstoran di kota ningkatkeun perabotan luarna pikeun palanggan pas mall pejalan kaki direnovasi. Paménta hibah dibahas dina sési padamelan anu diayakeun Rebo di Balé Kota. Walikota Cumberland Ray Morriss sareng anggota ...
    Maca deui
  • Kumaha Milih Jati luar Anu Katuhu

    Kalayan seueur pilihan - kai atanapi logam, jembar atanapi kompak, nganggo atanapi teu nganggo bantal - sesah terang dimana ngamimitianana. Ieu anu disarankan ku para ahli. Ruang luar anu perabotan hadé - sapertos teras ieu di Brooklyn ku Amber Freda, desainer bentang - tiasa janten nyaman sareng ngundang salaku ...
    Maca deui
  • 2021 Laporan Industri Perabotan Luar & Dapur Luar Ruangan

    "Laporan Industri Perabotan Dapur & Parabot Dapur Luar 2021 sareng Survey Konsumén Amérika" babarengan dikaluarkeun ku Shenzhen IWISH sareng Google bakal dileupaskeun geuwat! Laporan ieu ngagabungkeun data tina sababaraha platform sapertos Google sareng YouTube, mimitian ti jati luar & ...
    Maca deui
  • Tumuh ku $ 8,27 Milyar | SANGKAT PANJANG NAMBAHKEUN KETENTUAN LUAR LUAR BIASA

    (KUSUS BISNIS) - Technavio ngumumkeun laporan panilitian pasar pang anyarna anu judulna Pasar Luar Jati Global 2020-2024. Ukuran pasar jati luar global diperkirakeun bakal tumuh ku USD 8,27 milyar salami 2020-2024. Laporan ogé nyayogikeun pangaruh pasar sareng kasempetan énggal didamel ...
    Maca deui
  • Lounge chaise pangsaéna

    Lounge chaise mana anu paling saé? Lounge Chaise pikeun rélaxasi. Hiji hibrida unik tina korsi sareng sofa, kursi santai nganggo korsi anu panjang-panjang pikeun nyokong suku anjeun sareng tonggongna anu didéngdékkeun anu teras-terasan ngagoler. Aranjeunna saé pisan pikeun nyandak sare waktu siang, ngagulung sareng buku atanapi ngalaksanakeun padamelan dina laptop. Upami ...
    Maca deui
  • Ngadamel surga kebon halaman anjeun sorangan

    Anjeun teu kedah tikét pesawat, bak anu pinuh ku bénsin atanapi numpak karéta pikeun ngararasakeun sawarga. Ngadamel sorangan dina alcove alit, patio ageung atanapi dek di buruan tukang bumi anjeun nyalira. Mimitian ku ngabayangkeun naon katingalina sareng karajaan surga pikeun anjeun. Méja sareng korsi dikurilingan ku pepelakan anu éndah ngajantenkeun ...
    Maca deui
  • Bédana Pergola sareng Gazebo, Dijelaskeun

    Pergolas sareng gazebo parantos lami nambihan gaya sareng panyumputan ka rohangan luar, tapi anu mana anu cocog pikeun pakarangan anjeun atanapi kebon? Seueur urang resep nyéépkeun seueur waktos di luar tempat. Nambihan pergola atanapi gazebo ka pakarangan atanapi kebon nawiskeun tempat anu santai pikeun bersantai sareng nyéépkeun waktos sareng kulawarga atanapi frie ...
    Maca deui