Payung Tihang Pasar Méwah Cocog Pikeun Kebon Sareng Kafé

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk 

Barang No.

YFL-U203

Ukuranna

500 * 500 cm

Katerangan

Parasol kayu keras Indonesia (kai Indonesia + lawon poliéster)

Dasar marmer

Aplikasi

Luar, Gedong Kantor, Bengkel, Taman, Gym, hotel, pantai, kebon, balkon, rumah kaca sareng sajabina.

Kasempetan

Kémping, Wisata, Pésta

Lawon

280g PU dilapis, Waterproof

NW (KGS)

Ukuran Parasol: 26 Ukuran Dasar: 58

GW (KGS)

Ukuran Parasol: 28 Ukuran Dasar: 60

● Lawon sareng Iga: 100% poliéster, tahan cai, buktina panonpoé, gampang dibersihkeun, 8 tulang rusuk Kuat nyayogikeun dukungan anu langkung kuat tibatan 6 sareng ngabantosan nolak perang sareng karusakan anu séjén dina angin. Éta langkung kuat sareng langkung awét tibatan paling teras luar ruangan payung dina pasar.

● Sistem Engkol Sederhana: Payung engkol engkol gaduh saklar Dengdekkeun saderhana, Dengdekkeun kalayan tombol push pikeun maksimalkeun pungsi tempat teduh ku cara ngadengdekkeun payung nalika posisi panonpoé robih. Payung patio ageung masihan kalangkang langkung sudut sareng nutupan langkung seueur daérah anu béda.

● Angin Angin: Desain ventilasi ngagaduhan aliran hawa ka luhur dina luhur anu nyayogikeun stabilitas anu langkung ageung pikeun payung teras anu déngdék sareng nyegah tina ditiup dina cuaca anu bayuhyuh.

● Ukuran sareng Kasempetan: Jangkungna 7,7 ft sareng payung pasar lébar 9 ft masihan anjeun langkung payung teras atanapi tempat teduh pikeun teras anjeun, kebon, dek, kebon tukang, kolam renang sareng daérah luar anu sanés. Kanggo nyegah karusakan dina kondisi cuaca anu ekstrim, punten tutup payung Dengdekkeun ker.

Payung ieu tahan UV pikeun ngajagaan kulit anjeun sareng ngabantosan pikeun mastikeun luntur minimal nalika sinar panonpoé langsung. Anjeun ayeuna tiasa nikmati dinten usum panas anu panas sareng janten tiis handapeun payung kami!

● Colorfastness: Warna awét salami mangtaun-taun

● Perlindungan UV: 95% panyalindungan UV, 3 kali langkung luhur tibatan poliéster normal

● Gampang Dibersihkeun: Serat kanopi canggih misahkeun noda langkung saé tibatan Poliéster

● Kanopi Kandel: Bahan luar biasa mastikeun kualitas kanopi langkung luhur

Gambar Detil

SY1_9875Q#
SY1_9877Q#
SY1_9880Q#
SY1_9881Q#

  • Saméméhna:
  • Teras:

  •