Kursi Plastik Kolam Renang Impor Plastik

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk 

Barang No.

YFL-L1306

Ukuranna

190 * 70 * 47cm

Katerangan

Kursi kolam renang kolam renang di luar sareng jero rohangan

Aplikasi

Luar, Kolam Renang, Pantai

Bahan

Logam, plastik + lawon

Fitur

Tahan cai

● Impor Korsi Ruangan Plastik Ukuran produk-- 190 * 70 * 47cm, Bobot bantalan: 441 pon, Tiasa nyumponan kabutuh pikeun sababaraha bentuk awak.

● Desain Ergonomis pikeun Nyamanan-- The kiyeu dina panangan panangan mastikeun yén backrest pageuh dibereskeun dina posisi anu béda. Sumawona, desain melengkung ergonomis nyayogikeun dukungan anu langkung nyaman pikeun tonggong sareng suku anjeun.

● Plastik Hard Lingkungan anu luhur-- Patio chaise ieu cekap tahan pikeun tahan hujan sareng angin pikeun dianggo sataun. Nampilkeun konstruksi anu mantep sareng panggunaan awét, patio outdoor chaise ieu ogé tiasa nangtung pikeun uji waktos sareng suhu luhur, anu nyampurnakeun pikeun panggunaan luar sareng jero ruangan sareng ngalaksanakeun tujuan anjeun pikeun ngahias tempat anu anjeun pikahoyong.

Awét

Plastik sareng lawon tahan ku noda sareng zat korosif, sareng henteu gampang rujak, rengat, chip, mesék, atanapi reput.

Warna-Tetep

Inhibitor UV sareng penstabil ngajaga kayu urang tina degradasi lingkungan anu ngabahayakeun sareng, sareng pigmén anu stabil, teras-terasan dijalankeun dina matéri.

Résistansi Cuaca

Bahan sadaya-cuaca urang diwangun pikeun nahan sagala opat musim sareng sauntuyan iklim kalebet matahari panas, usum salju, semprot uyah, sareng angin kentel.

Pangropéa Rendah

Bahanna gampang dibersihkeun ku sabun sareng cai sareng teu kedah dicét, patri, atanapi anti cai.


Upami aya pendamping anu sampurna pikeun linggih di sisi korsi kolam renang kolam renang anjeun, éta méja Plastik, anu ukuranana pas pikeun istirahat inuman sareng camilan, sareng ukuranana 46 * 46 * 8cm kanggo rujukan anjeun.

Yous tiasa maca, ngagolér deui atanapi ngaso dina ruang rias luar ieu handapeun cahaya panonpoe. Nikmati waktos gratis!

Gambar Detil

YFL-L1306-2

  • Saméméhna:
  • Teras:

  •