Tentang Kami

Wilujeng sumping di Halaman Wéb Kami

Perusahaan Perabotan Yufulong Luar aya di Kota Shunde, Propinsi Guangdong. Kami Industri sareng integrasi perdagangan. Anu utamina dilakukeun dina panilitian sareng pamekaran, desain sareng pamrosésan produksi pikeun pe rotan / anyaman, cor aluminium sareng plastik atanapi jati outdoor kai solid (gazebo sareng set tenda, set sofa, méja makan sareng korsi set, set cafe, korsi gantung / ayun , korsi lounger, korsi pantai, payung, macem-macem lengkep.) Pilihan ageung Desain Modern, Produk anu nyayogikeun sadaya kabutuhan konsumen, OEM (Urang tiasa ngahasilkeun sakumaha sarat anjeun).

Kami ngagaduhan ideu manajerial yén Kualitas munggaran, Klién pangpayunna sareng ngalakukeun ati-ati dina sagala aspek tina unggal titik prosedur pembuatan dugi ka pamariksaan akhir, pengepakan sareng pangiriman.

Pikeun sadaya produk kami lulus pikeun sertifikasi. Hargana lumayan. Kakuatan perusahaan, kiridit beurat, jaga kontrak, 3-5taun ngajamin kualitas produk, kalayan seueur ciri manajemén variétas sareng kauntungan sakedik tapi prinsip omset anu luhur, parantos kéngingkeun kapercayaan konsumén sareng kéngingkeun perkiraan umpan balik anu luhur pisan ti sakumna dunya.

Ku maturan jasa anu teratur tina pembuatan dugi ka pangiriman, urang ngatur sadayana, kalebet bahan, gawéan tangan, majelis, pengepakan sareng kiriman, sareng sistem kontrol kualitas anu ketat dina unggal prosés ngan pikeun mastikeun yén unggal palanggan nampi produk urang dina kaayaan anu sampurna . Henteu ngan urang ngagaduhan kamampuan pikeun damel sareng grosir sareng dealer, ngalengkepan desain khusus dina produksi masal, proyek sareng pembeli masing-masing ogé disambut di YFL.

Misi kami nyaéta nyayogikeun jasa anu pangsaéna pikeun konsumén urang sareng konsentrasi dina ngawangun kemitraan jangka panjang sareng konsumén anu ngarah urang nyiptakeun kaayaan win-win. Kami komitmen pikeun nempatkeun palanggan salaku prioritas kahiji, ku nyayogikeun produk kualitas luhur, integritas, kajujuran sareng akuntabilitas dina bisnis sadunya.

Kami ngadukung '' kualitas mangrupikeun garis hayat perusahaan ". Tujuan kami nyaéta pikeun ngabantosan bisnis anjeun sukses. Béjakeun naon anu anjeun peryogikeun. Urang bakalan kajantenan! Pilih kami, hayu urang babarengan babarengan!