Patio Dahareun Susunan Keranjang Rotan Patio Jati Set

Pedaran pondok:


  • Modél: YFL-2010
  • Kandel bantal: 5cm
  • Bahan: Aluminium + PE Rotan
  • Panjelasan Produk: 2010 méja makan héjo disetél
  • Pedaran: Méja kalayan gelas luhur anu jelas 5mm, 115 * 115 * H74cm
    Korsi rotan aluminium kalayan bantal 5cm, 55 * 55 * H68cm
    Ottoman kalayan bantal 5cm, 47 * 47 * H36cm
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Panjelasan Produk 

    ● 【SIMPEL BELUM PRAKTIS】 Dihasilkeun kalayan desain saderhana sareng anu dikontrak, set makan 5-bagian luar ieu ngandung 4 korsi, 2 ottoman sareng 1 méja pasagi, mangrupikeun luang sareng liburan anu idéal pikeun bersantai terasrasakeun sareng kulawarga atanapi réréncangan

    ● 【APLIKASI LEBIH】 Setél anyaman wicker ieu cocog pikeun panggunaan outdoor sareng ruangan. Ukuran anu saé ngajantenkeun lampu-to-move ieu khususna cocog pikeun rohangan alit, sapertos teras, balkon, dek, buruan tukang, emper atanapi kolam renang

    ● 【SELESE DIPAKÉ】 Korsi anu lega sareng jero kalayan bantalan lemes bakal ngajantenkeun anjeun hilap kana kacapean anjeun sareng ngaraoskeun waktos luang anjeun sacara lengkep, sedengkeun méja makan top kaca sampurna pikeun tuang kulawarga atanapi rapat réncang

    ● 【MATERI PANJANG】 Dijieun tina konstruksi waja anu kuat sareng rotan awét, set furnitur luar ieu tiasa tahan uji waktos sareng suhu luhur. Bantal bolu murni ditutupan ku lawon poliéster tahan cai, tiasa diseuseuh sareng henteu gampang diudar

    * Desain kontemporer ngajantenkeun hiasan mébel outdoor ieu sampurna pikeun kebon anjeun, dek, emper atanapi kolam renang.

    * Diwangun ku 4 korsi, 2 ottoman sareng 1 méja luhur gelas, set jati balkon hampang pikeun mindahkeun sareng khususna kanggo rohangan alit.

    * Bantal lemes nyandak anjeun kanyamanan sareng rélaxasi anu luar biasa.

    * Pigura baja anu stabil, tahan cuaca Pe petan sareng bantal bantalan ngajantenkeun tahan waktos.

    Gambar bumi anjeun di jalan sareng Tabel Spasi Makan Spasi 2010 Ngarasakeun Kahirupan Luar Ruangan!

    - Meja Makan Tempat Spasi 2010 kaasup 1 méja, 4 korsi sareng 2 ottoman. Bantal ritsleting ieu ngeusi kandel méré Anjeun kanyamanan optimal sarta rélaxasi

    - Digunakan sacara lega pikeun teras luar, kebon, halaman rumput, balkon sareng sisi kolam renang, 2010 Spasi Tempat Makan Ruang Spasi anu nyayogikeun tempat santai sareng nyaman

    - Kalayan manual anu jelas kami sareng masang pidéo, gampang dipasangna, ngan kedah sababaraha kali, aya 3 kotak anu anjeun bakal nampi


  • Saméméhna:
  • Teras:

  •