Patio jati set, outdoor sectional sofa anyaman paguneman diatur luar dipan kalayan méja

Pedaran pondok:


  • Modél: YFL-1018S
  • Kandel bantal: 8cm
  • Bahan: Aluminium + Rotan
  • Panjelasan Produk: 1018S outdoor r bentuk L bentuk sofa set
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Katerangan

    ● GRATIS CUSTOMIZABLE- Éta 6 lembar patio set kalebet 2 korsi sudut, 3 korsi tanpa lengan, sareng 1 méja; Ngaropea kombinasi perenah pikeun nyocogkeun sareng kabutuhan anjeun; Ngahibur babaturan sareng tatangga di teras anjeun, kolam renang, kebon, halaman, halaman tukang, emper, atanapi balkon. (Kanggo gampang dipasangna, dua korsi sudut ieu ngabagi desain anu sami, sareng éta ngakibatkeun visibilitas asimétri nalika tempat babarengan).

    ● STURDY & MATERIAL MATERI- Didamel tina anyaman rotan pe premium sareng pigura logam; Produk tiasa nanggung kapasitas ngamuat ageung bari tetep kokoh; Permukaan palapis anti karat masihan résistansi cai sareng perlindungan UV; Bisa tahan cuaca ekstrim pikeun umur panjang awét.

    ● modéren & nyaman- Rotan abu abu kalayan bantal serat pokok biru lampu klasik, desain anu indah sareng modern; Bantal korsi anu dieusi bolu anu langkung kentel nawiskeun ketahanan anu saé, henteu gampang cacad; Kencangkan desain gesper tanduk ngajantenkeun bantal henteu gampang diluncurkeun. Ngamungkinkeun anjeun pikeun mikaresep waktos luang sareng kulawarga anjeun.

    ● pangropéa gampang- Sarung bantal anu tiasa dicabut tiasa gampang dibungkus sareng dibersihkeun; Kantun ngusap wicker tahan cuaca pikeun ngabersihkeun; Gelas tempered méja ngajaga tina goresan; Set furnitur merenah pikeun dibersihkeun sareng dijaga mangtaun-taun.

    Résistansi Cuaca PE Rotan

    Tahan cuaca PE rotan tahan cai, kokoh, aman. Moal gampang digoréng, diudar atanapi dikupas bahkan saatos dianggo lami. Bisa gampang diberesihkeun sareng dianggo mangtaun-taun tanpa seueur pangropéa.

    Konstruksi Logam Kuat

    Pigura logam anu mantep mastikeun katahanan sareng ngamungkinkeun kapasitas muat anu ageung kalayan integritas struktural bahkan saatos lami dianggo. Lapisan permukaan anti karat. Pilihan anu hadé pikeun luang outdoor.

    Suku Karét Ngarata

    Desain kenop dina dampal suku matak ngamudahkeun pikeun nyaluyukeun jangkungna jati sareng tingkatna. Pad handap karét anti-slip ngajaga lantai anjeun sareng ngajaga jati tetep stabil.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  •