Patio Set Balkon Jati Kursi Wicker Luar Kursi Patio kanggo Halaman Belakang, Balkon, sareng Taman

Pedaran pondok:


  • Modél: FL-5093
  • Kandel bantal: 8cm
  • Bahan: Aluminium + Rotan
  • Panjelasan Produk: 5093 Rotan Balkon Rét Set
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Panjelasan Produk 

    ● Stabilitas & Durabilitas Anu Saé: set teras ieu 3 lembar dilengkepan bantalan dampal suku pikeun ngajagaan lantai anjeun sareng ngajantenkeun jati balkon langkung stabil. Hatur nuhun kana handapeun korsi ngagaduhan kurung bentuk X, sadaya korsi ngagaduhan kapasitas beban-ageung. Korsi patio didamel tina rotan pe anu hadé sareng kerangka waja anu kuat, anu henteu gampang cacad atanapi korosi sahingga set furnitur tiasa dianggo lami.

    ● Bantalan Kandel sareng Sadayana-Cuaca: Korsi bolu anu dieusi sareng langkung kandel (2 ") masihan anjeun kanyamanan tambahan. Panutup anu tiasa dicabut ku desain ritsleting, merenah pikeun dipiceun pikeun gampang dibersihkeun sareng dijaga. Bahan lawon poliéster tiasa adaptasi sareng cuaca anu turun naek.

    ● Korsi Luar Ergonomis: Korsi teras teras luar ieu saimbang sacara ergonomis sareng tonggong kanggo pangrojong lumbar tambahan, sareng sumping sareng dua korsi anyaman sareng méja kopi. Kurva panangan dina dua sisi, dukungan anu nyaman sareng ramah-kulit, cocog sareng garis awak anjeun. Anjeun tiasa nempatkeun sababaraha inuman atanapi camilan dina méja, teras linggih pikeun ngararasakeun kahirupan anu pikaresepeun.

    ● Pangsaéna pikeun Hirup Luar: Wicker sadaya-cuaca kalayan tampilan alam anu cocog pikeun dianggo dina sadaya musim. Kombinasi dua korsi sareng méja sampurna pikeun paguneman caket. Rotan premium ringan matak ngamudahkeun pikeun mindahkeun tempat ker outdoor ieu ti teras ka halaman rumput atanapi ti buruan tukang ka kebon.

    Bantal Korsi Kandel

    Korsi anu dieusi bolu sareng langkung kandel (8cm) masihan anjeun langkung raoseun. Panutup anu tiasa dicabut ku desain seleting, éta merenah dipiceun pikeun gampang dibersihkeun sareng dijaga. Bahan lawon poliéster tiasa adaptasi sareng cuaca anu turun naek.

    Rotan PE Premium

    Korsi Patio 3 sapotong set didamel tina rotan pe anu hadé sareng kerangka waja anu kuat, anu henteu gampang cacad atanapi dikorosi sahingga set furnitur tiasa dianggo lami-lami.

    Kuat Bracing

    Hatur nuhun kana handapeun korsi ngagaduhan kurung, sadaya korsi ngagaduhan kapasitas beban-ageung.

    Perabotan balkon Rotan 5093 Luar ngagaduhan kerangka beusi anu kuat sareng pe rotan. Wicker kami kuat sareng awét tapi ogé ringan dina waktos anu sareng. Wicker PE sadaya-cuaca langkung unggul tibatan tradisional pikeun mastikeun sofa anjeun awét. Salaku tambahan, rotan hideung Palasik katingali langkung mulya sareng mewah, sareng khususna menawan di panonpoé. Cocog sareng jero rohangan, kebon luar, apartemen, balkon, sudut sarapan, taman, halaman, teras, kolam renang sareng halaman. Naha anjeun ngahibur tamu atanapi ngan saukur nyéépkeun waktos nyalira sareng kulawarga, anjeun hoyong jati anu gaya sareng raoseun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  •