Ngeunaan YuFuLong

Perusahaan Perabotan Yufulong Luar aya di Kota Shunde, Propinsi Guangdong. Anu utamina dilakukeun dina panilitian sareng pamekaran, desain sareng pamrosésan produksi pikeun pe rotan / anyaman, tuang aluminium sareng plastik atanapi jati kai outdoor (gazebo sareng set tenda, set sofa, méja makan sareng korsi set, cafe set, korsi gantung / ayun , korsi lounger, korsi pantai, payung, macem-macem lengkep.)

Diajar deui
  • Showroom (1)
  • Showroom (3)
  • Showroom (2)

Unggulan Produk